compliance spanjeFoto: Valencië

Wil je makkelijk een offerte aanvragen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

Corporate Compliance Spanje

Wij zorgen ervoor dat buitenlandse bedrijven, financiële instellingen en overheidsinstituten in Spanje aan hun verplichtingen voldoen. Wij informeren proactief en nemen de uitvoeringswerkzaamheden op ons.

Wij kunnen optreden als fiscaal representant richting de fiscus en het juridische secretariaat voor je dochterbedrijf in Spanje verzorgen. Dit naast andere basisverplichtingen als het verzorgen van de boekhouding volgens de Spaanse regelgeving, verplichtingen richting werknemers en klanten, het opstellen en indienen van belastingaangiften, het samenstellen en deponeren van jaarrekeningen en het verzorgen van speciale rapportages aan de Spaanse autoriteiten. Wij verzorgen de complete compliance van je dochterbedrijf in Spanje.

Proactief

Voor diverse sectoren gelden extra verplichtingen. Wij brengen de Spaanse situatie in kaart zodat deze vergeleken kunnen worden met de verplichtingen in het moederland en de organisatie hier op ingericht kan worden.

Ons doel is om je dit werk en deze zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen zodat je je kan focussen op datgene waarvoor je naar Spanje gekomen bent, het met succes betreden van de Spaanse markt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of makkelijk en vrijblijvend een vraag stellen? Laat het weten aan het meest klantvriendelijke Nederlandstalige adviesbureau in Spanje. Wij zijn je graag van dienst.

Stel makkelijk je vraag

 

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie