surfonaleaf-girona-960x6401-copia

Euro Economics Girona

Euro Economics Girona is in 2002 opgericht door Edwin van der Westen als eenmanszaak met de naam Ibersupport. In 2005 werd de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap en nam Jeroen Oskam namens Euro Economics hier een aandeel in. In 2013 is Ibersupport geheel samengegaan met Euro Economics en in 2015 is de naam omgezet naar Euro Economics Girona. (*)

Boekhoudingen en salarisadministraties

In kantoor Girona worden voornamelijk boekhoudingen voor de Spaanse dochterbedrijven van buitenlandse moedermaatschappijen verzorgd. Ook worden er salarisadministraties gevoerd voor bijvoorbeeld de Spaanse vestigingen van grote internationale retailketens en voor snelgroeiende internet start ups.

Gespecialiseerd in start ups

We nodigen je graag uit om ons je vragen of opmerkingen voor te leggen. Je kunt dit doen door de onderstaande welkomstvelden invullen.

Je krijgt binnen één werkdag reaktie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Adres (verplicht)

Woonplaats en land (verplicht)

Bedrijfsnaam

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacy policy (concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld, alleen binnen Euro Economics opgeslagen en niet aan derden ter beschikking gesteld).

(*) Het kantoor van Euro Economics Girona is weliswaar wel gelegen in de provincie Girona, maar niet in de plaats Girona. Het kantoor, waar circa 10 collega’s werken, ligt vlak bij zee in de kustplaats ‘Sant Feliu de Guixols‘. Je begrijpt dat we uit praktische overwegingen de voorkeur aan Euro Economics Girona hebben gegeven boven Euro Economics Sant Feliu de Guixols (waar?). Hoe dan ook, je bent van harte welkom!