Jeroen OskamDe partners van Euro Economics: Barbara Ingenbleek, Dick Roest, Jeroen Oskam en Edwin van der Westen

Euro Economics Group Holding

Euro Economics is in 1996 opgericht door Jeroen Oskam om buitenlandse bedrijven te begeleiden in Spanje. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een eenmanszaak tot één van de meest gespecialiseerde kantoren voor buitenlandse bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren in Spanje. Zie ook Euro Economics, “ons verhaal”.

Euro Economics heeft thans vier kantoren in de voor buitenlanders belangrijkste regio’s in Spanje: Barcelona, Girona, Madrid en Marbella. Het team bestaat uit een unieke combinatie van adviseurs, boekhouders, salarisadministrateurs, fiscalisten en juristen. Deze zijn allen gespecialiseerd in dienstverlening op grensoverschrijdend gebied met Spanje als focus.

Klanttevredenheid

De vier kantoren van Euro Economics vormen onderdeel van Euro Economics Group Holding S.L. waarvan de directie wordt gevormd door Edwin van der Westen en Jeroen Oskam. Ook deze zijn met de deur open voor klanten en medewerkers ‘gewoon’ werkzaam op onze kantoren. Zij zetten zich volledig in voor relaties en het verbeteren van kwaliteitsprocessen om de klanttevredenheid continu te optimaliseren.

Dit streven naar kwaliteit en klanttevredenheid heeft al in een vroeg stadium geleid tot onze klantgerichte slogan Quality Partner in Spain.

Clear & Clever

Een belangrijke wijze waarop wij invulling willen geven aan kwaliteit, is dat relaties onze dienstverlening als ‘clear & clever’ ervaren. Ons werkveld is op onderdelen complex en vervuld met vaktermen, hier willen wij onze relaties niet lastig mee vallen. Integendeel, wij willen Spaanse regelgeving en verplichtingen omzetten naar heldere rapportages die onze relaties in één oogopslag het gewenste inzicht verstrekken.  

Op deze wijze willen wij drempels verlagen en er zo aan bijdragen dat onze relaties zich kunnen richten op datgene waarvoor zij naar Spanje zijn gekomen. Zoals succesvol zaken doen en genieten van het leven 

Welkom

Klanttevredenheid en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Opmerkingen of suggesties die hier betrekking op hebben zijn dan ook altijd welkom bij Edwin van der Westen en Jeroen Oskam.

Je ontvangt binnen één werkdag een persoonlijke reactie.