boekhouding spanjeFoto: Bilbao

Wil je makkelijk een offerte aanvragen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

Boekhoudingen Spanje

Waar te beginnen met je boekhouding in Spanje? Geen zorgen! Wij kunnen alle boekhoud- en controlewerkzaamheden voor je dochterbedrijf in Spanje van je overnemen. Wij zorgen dan voor verwerking en controle op basis van het Spaanse voorgeschreven schema. Wij rapporteren afgestemd op de vereisten en in de taal van het moederbedrijf. We make it easy!

Internationale afstemmingen en rapportages

Voor kleinere dochterbedrijven wordt de boekhouding in Spanje doorgaans volledig uitbesteed, ook al behoren deze kleinere dochterbedrijven tot grote internationale groepen.

Wij kunnen de volledige boekhouding, salarisadministratie, alle belastingaangiften – inclusief internationale aangiften – en gerelateerde verplichtingen zoals het opstellen en deponeren van jaarrekeningen voor je verzorgen.

Controle van de boekhouding in Spanje

Het is ook mogelijk om de boekhouding van het Spaanse filiaal op het eigen internationale hoofdkantoor te doen. Dit zeker als er continu inzicht vereist is in bijvoorbeeld voorraden, debiteuren of totaalinzicht op groepsniveau.

De boekhoudprogramma’s die dan worden gebruikt zijn in de regel echter niet afgestemd op het Spaanse boekhoudschema, de Spaanse belastingaangiften en de Spaanse regelgeving. Dit is echter geen probleem. Als boekhoudingen op andere systemen en in andere schema’s of talen worden bijgehouden, kunnen wij voor de omzettingen zorgen zodat ze aan de verplichtingen in Spanje voldoen.

Kunnen wij je helpen?

Wil je een voorstel voor het verzorgen of controleren van je boekhouding in Spanje? Vraag dan vrijblijvend direct offerte aan. Invullen kost minder dan een minuut.

Heb je een andere vraag? Laat het ons makkelijk weten:

Stel makkelijk je vraag

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie