surfonaleaf-girona-960x6401-copia

Euro Economics Girona

Direct makkelijk een vraag stellen aan onze collega’s in Girona? Welkom via het formulier hieronder.

Salarisadministraties in Spanje voor Nederlandse winkelketens

Euro Economics Girona is in 2002 opgericht door Edwin van der Westen als eenmanszaak met de naam Ibersupport. In 2005 werd de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap en nam Jeroen Oskam namens Euro Economics hier een aandeel in. 

In 2013 is Ibersupport geheel samengegaan met Euro Economics en in 2015 is de naam omgezet naar Euro Economics Girona. (*)

Boekhoudingen 

In kantoor Girona worden voornamelijk salarisadministraties gevoerd voor de Spaanse vestigingen van grote internationale retailketens. Ook worden er boekhoudingen voor de Spaanse dochterbedrijven van buitenlandse moedermaatschappijen verzorgd.  

Meer informatie?

We nodigen je graag uit om ons je vragen of opmerkingen voor te leggen. Je kunt dit doen door de onderstaande welkomstvelden invullen.

Wij zijn je graag van dienst.

Makkelijk je vraag stellen kost je minder dan een minuut

  Naam

  E-mail

  Plaats

  Land

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bedrijfsnaam (als van toepassing)

  Je vraag of bericht

  Ik ga ermee akkoord dat Euro Economics mijn gegevens behandelt. Tevens heb ik de Privacy policy gelezen en begrepen. Concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

  Je krijgt binnen 1 werkdag reactie

  Gegarandeerd relevante informatie. Geen kosten

  (*) Het kantoor van Euro Economics Girona is weliswaar wel gelegen in de provincie Girona, maar niet in de plaats Girona. Het kantoor, met ruim 10 collega’s, ligt vlak bij zee in de kustplaats ‘Sant Feliu de Guixols‘. Vanwege praktische redenen hebben we de voorkeur gegeven aan Euro Economics Girona -wat relaties ook beter kunnen plaatsen- boven Euro Economics Sant Feliu de Guixols (wat?, waar?). Hoe dan ook, je bent van harte welkom!