Koopbegeleiding Spanje

Onze ervaren advocaten willen ook dat jij geniet

Zero-Risk beleid voor onze klanten

Veilig je woning kopen in Spanje

 

Makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

 

Ja, we zijn de duurste

 

Wij zijn het grootste Nederlandstalige kantoor in Spanje en gespecialiseerd in het begeleiden van woningaankopen en -verkopen waar buitenlandse partijen bij betrokken zijn.

 

Onze relaties zijn family offices, vermogende Nederlanders, bekende Nederlanders, DGA’s, ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht, Quote 500, Quote 100 en zelfs Quote top 10 families en familieleden, noem maar op – én families die in de Quote top 100 horen te staan maar die niemand kent, geweldig vinden we dat.

 

Het voorgaande – en de kwaliteit die deze relaties gewend zijn te ontvangen – is overigens op zich niet de enige reden dat wij het logisch vinden dat we (met een knipoog) de duurste zijn. Hoe duurder de woning, hoe gespecialiseerder de advocaat of het advocatenkantoor van de verkopende partij is. En die komen met contracten of beschermende clausules voor hun klanten die niet in het voordeel van onze relaties zijn. Om tegen hen de belangen van je klanten te beschermen dien je van goede huize te zijn.

 

En ja, wij zijn met ruim 100 collega’s van extreem goede huize en daarom zijn wij de duurste. En de risico’s die we je hiermee besparen zijn een veelvoud van onze kosten. Op lange termijn besparen wij onze relaties het meeste geld :).

 

VIP begeleiding

 

Onze relaties willen veilig kopen en willen dat alles gecheckt en gecontroleerd wordt. Zij willen niet alleen juridisch begeleid worden, maar ook horen als er naar onze mening bouwcontroles plaats dienen te vinden (bijvoorbeeld voor woning uit jaren dat slecht materiaal werd gebruikt of die op bergen staan die ‘werken’ waardoor scheuren ontstaan en zwembaden omhoog komen), of dat wij financieringsformules of tax planningen voor de kinderen weten of daarbij kunnen adviseren.

 

Wij geven een VIP begeleiding met de beste en meest gespecialiseerde advocaten. Als wij niet de duurste zouden zijn, zouden we iets niet goed doen. Wat we wel hebben is de beste prijs/kwaliteitverhouding. Onze klanttevredenheids (Net Promotor) score is aantoonbaar de hoogste van Spanje (informatie kan bij ons opgevraagd worden).

Koop veilig en geniet!

 

Onze Nederlandstalige advocaten, juristen en adviseurs begeleiden je graag bij het veilig kopen of fiscaal zonder risico verkopen van een huis in Spanje.

 

Als je meer informatie wilt of direct een offerte wilt aanvragen, laat ons dat dan weten.

 

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie. Geen kostenGratis tips? Meld je aan:


Euro Economics Barcelona

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
+34 93 215 12 23
nienke.vanderpeijl@euroeconomics.com

Euro Economics Alicante

Calle Benlliure 2
03530 La Nucia | Alicante
+34 96 502 07 76
marieke.vandenboom@euroeconomics.com

Euro Economics Girona

Rambla Vidal 15
17220 St. Feliu de Guíxols | Girona
+34 97 232 22 52
niels.vanderlinden@euroeconomics.com

Euro Economics Madrid

Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid
+34 91 521 73 48
dick.roest@euroeconomics.com

Euro Economics Mallorca

San Miguel 46
07002 Palma de Mallorca
Tel. +34 97 12 27 959
vincent.werner@euroeconomics.com

Euro Economics Marbella

Calle Jacinto Benavente 23
29601 Marbella
+34 95 285 93 80
barbara.ingenbleek@euroeconomics.com

Euro Economics Holding

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
+34 93 100 42 04
jeroen.oskam@euroeconomics.com