boekhouding spanjeFoto: Bilbao

Boekhoudingen Spanje

Makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

Wij maken het je makkelijk

Wij kunnen alle boekhoud- en controlewerkzaamheden voor je dochterbedrijf in Spanje van je overnemen. Wij zorgen dan voor verwerking of controle op basis van het Spaanse voorgeschreven schema.

Wij rapporteren helder in het Nederlands, Spaans of Engels en afgestemd op de vereisten van het moederbedrijf. We make it easy.

Rapportages in het Nederlands of Engels

Voor kleinere dochterbedrijven wordt de boekhouding in Spanje doorgaans volledig uitbesteed, ook al behoren deze kleinere dochterbedrijven tot grote internationale groepen.

Wij kunnen de volledige boekhouding, salarisadministratie, alle belastingaangiften – inclusief internationale aangiften – en gerelateerde verplichtingen zoals het opstellen en deponeren van jaarrekeningen voor je verzorgen.

Internationale afstemmingen

Het is ook mogelijk om de boekhouding van het Spaanse filiaal op het eigen internationale hoofdkantoor te doen. Dit zeker als er continu inzicht vereist is in bijvoorbeeld voorraden, debiteuren of totaalinzicht op groepsniveau.

De boekhoudprogramma’s die dan worden gebruikt zijn in de regel echter niet afgestemd op het Spaanse boekhoudschema, de Spaanse belastingaangiften en de Spaanse regelgeving. Dit is echter geen probleem. Als boekhoudingen op andere systemen en in andere schema’s of talen worden bijgehouden, kunnen wij voor de omzettingen zorgen zodat ze aan de verplichtingen in Spanje voldoen.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over dit onderwerp of wil je een voorstel voor het verzorgen of controleren van je boekhouding in Spanje? 

Laat het ons weten, wij zijn je graag van dienst.

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

Stel makkelijk je vraag

..

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten