barcelona5-1024x2461-copia

Euro Economics Barcelona

Direct makkelijk een vraag stellen aan onze collega’s in Barcelona? Welkom via het formulier hieronder.

Jong en dynamisch sinds 1996

Euro Economics is in 1996 opgericht in Barcelona door Jeroen Oskam om buitenlandse bedrijven te begeleiden bij het zaken doen in Spanje. De eenmanszaak van toen is uitgegroeid naar een bedrijf met meerdere kantoren in Spanje met professionele en gespecialiseerde teams.  

Buitenlandse bedrijven starten in Spanje sneller via ons

In Barcelona werken wij voornamelijk voor buitenlandse bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen, salarisadministraties en belastingaangiften voor de Spaanse dochterbedrijven van buitenlandse moederbedrijven.

Buitenlandse bedrijven starten sneller en draaien beter in Spanje via ons. Wil je weten hoe dat kan? Lees onze pagina Faster Better Harder.

Ook makkelijk voor particulieren, adviseurs & sporters

Wij verzorgen tevens belastingaangiften en (fiscaal-juridische) koopbegeleidingen voor particulieren en het kantoor fungeert ook als back office voor buitenlandse adviseurs die het Spanje deel van hun advies of project door ons laten verzorgen. Tevens begeleiden wij vanuit kantoor Barcelona bijzondere beroepsgroepen zoals (buitenlandse) sporters, artiesten, medici en piloten.

Jong, dynamisch en vooruitstrevend sinds 1996

Hoewel we kunnen bogen op een ruime ervaring, blijven we jong, dynamisch en innovatief van aard. We lopen graag voorop en de vestiging in Barcelona wordt hierbij nog steeds als het hoofdkantoor en kenniscentrum van Euro Economics beschouwd. Euro Economics Barcelona heeft zich ontwikkeld tot het adres voor het snel en professioneel oprichten van een bedrijf in Spanje.

Heb je vragen of wil je direct offerte?

Vul onderstaande vragen in en je krijgt antwoord van onze cliënten coördinatrice Nienke van der Peijl of onze directeur in Barcelona Fred van Wieringen.

Je vraag stellen kost minder dan een minuut

  Naam

  Email

  Plaats

  Land

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bedrijfsnaam (als van toepassing)

  Je vraag of bericht

  Ik ga ermee akkoord dat Euro Economics mijn gegevens behandelt. Tevens heb ik de Privacy policy gelezen en begrepen. Concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

  Je krijgt binnen 1 werkdag reactie

  Gegarandeerd relevante informatie. Geen kosten