ee-team-2016

Wil je makkelijk een vraag stellen of offerte aanvragen? Klik hier. Geen kosten >

Happy Client Score

Onder het motto van “we willen happy clients” houden we jaarlijks een onderzoek onder onze relaties.  

Internationaal erkende methodiek

Wij gebruiken de methodiek van de wereldwijd erkende Net Promotor Score die vooral door het internationale grootbedrijf wordt toegepast.

Het resultaat is gebaseerd op de uitkomst van slechts één vraag “hoe groot acht je de kans op een schaal van 1 tot 10 dat je ons bedrijf aan vrienden of relaties zou aanbevelen”. De relaties die ons belonen met een 9 of een 10 worden geacht promotors te zijn, degenen die een 6 of minder geven een criticaster. Het percentage promotors minus het percentage criticasters levert vervolgens een score op tussen de -100 en +100. Dit is de Net Promoter Score.

Schaal van 0 tot 10

Het enige wat wij hebben veranderd is dat we de schaal van de Net Promotor Score van -100 tot +100 omzetten naar een in Europa meer zeggende schaal van 0 tot 10. En dit noemen we onze Happy Client Score :-). Een Net Promotor Score (NPS) van 0 is een Happy Client Score (HCS) van 5, en een NPS van 50 is een HCS van 7,5. 

We houden de enquete jaarlijks in de maand juni. Deze maand is gekozen omdat deze de eerste keer in te tijdlijn van een totaalproject viel.

Laatste score: 8,5

In 2016 hebben we de enquete gestuurd naar een ‘random selectie’ van ruim 400 relaties.  We haalden een Net Promotor Score van 70 (op de schaal van -100 tot +100), wat op een schaal van 0 tot 10 een beter te begrijpen Happy Client Score van 8,5 is. 

Dit is te vergelijken met scores van Ikea, Zara, Google en Harley Davidson. (Wow, wat een eer!)

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Heb je vragen aan ons of kunnen wij je van dienst zijn? Laat het ons makkelijk weten:

Stel makkelijk je vraag

 

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie