DeclaracionesFoto: Marbella

Belastingaangiften Spanje

Makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

Voor Nederlanders in Spanje

Wij verzorgen belastingaangiften in Spanje voor buitenlandse particulieren die in Spanje wonen of in Spanje bezittingen hebben waarvoor belastingaangifte voor van toepassing is, zoals een eigen woning.

Inkomstenbelasting en Vermogensbelasting Spanje

Als je in Spanje woont dien je jaarlijks in de maand juni aangifte inkomstenbelasting en vermogensbelasting te doen. Voor beide belastingaangiften gelden vrijstellingen. Wij informeren onze relaties jaarlijks wat de vrijstellingen zijn en welke informatie wij nodig hebben voor als wij de aangiften zouden verzorgen.

Wil je dat we jou ook informeren en ook jouw belastingaangiften verzorgen? Mail ons vrijblijvend of meld je aan via de alertlist rechts op deze pagina (lees je dit op de telefoon, dan hieronder).

Wil je weten wat de tarieven zijn? Recht op deze pagina kun je ze downloaden (telefoon hieronder) in wat wij het leukste belastingdocument van Spanje noemen. Je krijgt gelijk een indruk van ons bedrijf.

Alles in het Nederlands

Als buitenlandse particulieren in Spanje wonen, maar nog bezittingen in het oorspronkelijke thuisland of andere landen hebben, dan kunnen er speciale belastingaangiften in Spanje van toepassing zijn.

Ook is het van belang dat deze buitenlandse bezittingen of inkomsten correct worden aangegeven in de reguliere belastingaangiften, ook al zijn deze soms volgens het Belastingverdrag uiteindelijk niet belast in Spanje.

Kunnen wij je helpen?

Euro Economics is de specialist inzake belastingaangiften in Spanje voor buitenlandse particulieren.

Wil je meer informatie, een offerte aanvragen, of wil je makkelijk een andere vraag stellen? Laat het ons weten.

Wij zijn je graag van dienst.

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

Stel makkelijk je vraag >

..

Je ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten