Juridisch

Home  >>  Juridisch

Ervaring: Wij zijn geraadpleegd voor zaken van vermogende families, bekende sporters, grote banken en voor het begeleiden van het aankopen van woningen van miljoenen euro’s tot minder dan honderdduizend euro. Wij zetten ons altijd even enthousiast in!

Bedrijven

Wij zijn de specialist voor grensoverschrijdende onderwerpen waar Spanje een rol bij speelt. Wij kennen de ‘grootste gemene deler van de vragen’ van buitenlandse bedrijven en de antwoorden die daarbij horen. Wij richten ons op handelsrecht, fiscaal recht en arbeidsrecht.

Bedrijven, banken en ook non-profit hebben aan ons een ‘Quality Partner in Spain’.

Vragen? Neem contact met ons op en wij verstrekken offertes en adviezen op maat.

Legal Opinions

Als je als bedrijf wilt weten wat voor rechtsvorm het best bij je past, welke bestuursvormen of volmacht structuren wel voldoende vrijheden geven maar tegelijkertijd beperkte risico’s met zich meebrengen, wij zijn je graag van dienst.

Verstrek je als bank leningen aan een internationaal opererend bedrijf, dat een dochterbedrijf in Spanje heeft, dat voorraden van miljoenen euro’s bij een Spaanse leverancier aanhoudt, en je wilt daar een pandrecht op vestigen en weten hoe het zit als die leverancier failliet gaat of de voorraad in de brand vliegt en hoe je je recht op de verzekeringspenningen kan veilig stellen? Ons legal department zet dit haarfijn voor je op een rijtje…

Koopbegeleiding

Euro Economics is gespecialiseerd in vastgoedoverdrachten waar buitenlandse partijen bij betrokken zijn. Wij behartigen dan de belangen van de buitenlandse partij. Dit kan de koper maar ook de verkoper zijn.

Vastgoed in Spanje blijft een hot item, crisis of geen crisis. Wat de crisis (beter: ‘nieuwe situatie’!) met zich meebrengt is dat verkopers meer uit noodzaak dienen te verkopen en er daarom problemen zijn die doorgaans complexiteiten met zich meebrengen. Hoe complexer de situatie is, hoe meer en liever wij in beeld komen. Behalve met specifieke vakkennis, heeft dit ook met communicatie te maken (talenkennis en begrip voor problematiek en wensen). Wij leggen situaties helder uit, ontleden vraagstukken tot in detail, en kunnen zo de werkelijke vragen tot een minimum reduceren en deze vervolgens beantwoorden.

Wil je een huis kopen, verkopen, of ben je makelaar, neem dan contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!