WIJ MAKEN HET GEWELDIG

Genieten van het Zaken doen, Leven en Sporten in Spanje

100 collega's en 8 kantoren om je het leven leuk te maken
Binnen één werkdag antwoord, geen kosten

Bedrijf oprichten of registreren en verplichtingen all-in

Bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen en salarisadministraties. Alles onder één dak

Belastingaangiften en fiscaal advies Spanje

Alle belastingaangiften in Spanje en fiscaal advies voor bedrijven, particulieren en sporters

Juridische koopbegeleiding woningen en bedrijfsvastgoed

Veilig je woning kopen in Spanje. Onze advocaten helpen je efficiënt en in het Nederlands

WIJ MAKEN HET MAKKELIJK EN HOUDEN HET GRAAG LEUK

Zaken doen, Leven en Sporten in Spanje

Wij begeleiden professionele buitenlandse bedrijven, vermogende particulieren, exclusieve family offices en bekende topsporters in Spanje. Dit doen we vanuit mooie en gezellige kantoren in de voor buitenlanders belangrijkste regio’s in Spanje.

Ons streven is dat onze klanten met plezier en een gerust hart succesvol kunnen ondernemen, sporten én van het leven kunnen genieten in Spanje. Wij zorgen ervoor dat aan alle verplichtingen wordt voldaan.
1100

CLIENTS FROM 5
CONTINENTS

400

NEW COMPANIES
INCORPORATED

100

ENTHUSIASTIC
COLLEAGUES

26

YEARS OF EXPERIENCE

8

GEZELLIGE OFFICES

1

Nº 1 FOR FOREIGN CLIENTS IN SPAIN

Great Place to Work
EuroEconomics heeft aantoonbaar met afstand de hoogste Great Place to Work en Happy Client (Net Promotor) Scores in onze sector in Spanje. Dit klinkt nogal arrogant terwijl we dat juist niet zijn. Maar we vinden het absoluut wél belangrijk om een goede werkgever te zijn. En een goede sfeer draagt weer extra bij aan onze klantvriendelijkheid. Het streven naar deze nummer één posities is verankerd in ons ISO gecertificeerde kwaliteitsmanagement.
Vakorganisaties Advocatuur Fiscalisten Vastgoed & Sport
Zowel EuroEconomics als kantoor alsook onze advocaten en fiscalisten zijn aangesloten bij diverse gespecialiseerde nationale en internationale vakorganisaties. Voor advocaten, fiscalisten, accounting, vastgoed en sport. Eén van de leukste is de Spaanse Associatie Vrienden van Kastelen. Hier hebben we ons bij aangesloten vanwege de bijzondere eigendommen die een aantal van onze relaties hebben.
Geweldige Relaties uit Nederlands- en Engelstalige landen
Wij focussen ons op relaties vanaf Duitsland bezien naar boven (Denemarken, Scandinavië) en naar links: Nederland, België, UK tot aan Canada en de USA. Af en toe vindt een verdwaalde Australiër ons: welcome mate! Voor deze Nederlands- en (vrijwel) Engelstalige landen willen we niet minder dan de beste zijn. Voorbeelden van geweldige relaties uit Amerika, Canada, België, Nederland (ja, Cruijff!), England en Duitsland zijn:
national-geographic-2 (1)
talent
Unibind
Cruyff
supponor-2 (1)
pma-logo-2 (1)
Alles in huis om het Genieten van Spanje in goede banen te leiden
De EuroEconomics Group bedient relaties in het internationale topsegment met drie labels: met EuroEconomics (sinds 1996) ligt het accent op tax, accounting, payroll en koopbegeleidingen voor het Nederlandse en internationale topsegment, met OTIS Lawyers & Legal Advice (2005) op juridisch advies en juridische bijstand en met IFAR Insurance & Finance (2007) op verzekeringen, hypotheken en financieringen voor buitenlandse kopers en investeerders. Met deze drie labels biedt de EuroEconomics Group het meest complete pakket aan diensten voor onze doelgroep in Spanje.