Ibiza: paradijs voor luxe yup-hippies?

Enorme terrassen, grote gemeenschappelijke ruimtes, groenzones, tuinen, spectaculaire raampartijen voor natuurlijk daglicht, zwembaden – zowel binnen als buiten – spa’s, fitnessruimtes en een conciërge. Feesteiland Ibiza biedt kopers van nieuwbouw vooral veel luxe.

Interessant voor investeerders

Bovengenoemde zijn enkele van de onmisbare kernmerken van nieuwbouwprojecten op Ibiza, een eiland dat nog altijd wereldwijd populair is en waar de komende jaren weer luxe bouwprojecten worden uitgevoerd en opgeleverd.

Vanaf 1,8 miljoen

Eén daarvan is The White Angel Talamanca van OD Real Estate, een holding onder leiding van Marc Rahola Matutes. Het perceel ligt op slechts drie minuten van het strand en vlak bij Marina Botafoch, waar een sporthaven, restaurants en dure modemerken gevestigd zijn. Het project bestaat uit 54 appartementen van tussen de 180 en 200 vierkante meter en met drie of vier slaapkamers. De vraagprijzen beginnen bij zo’n 1,8 miljoen euro. Het avantgarditische ontwerp laat zien wat het nieuwe Ibiza inhoudt.

Alle diensten onder een dak

Uit het laatste rapport van Engel & Völkers over Ibiza blijkt dat de nieuwbouwprojecten gericht zijn op de tendens om alle diensten onder één dak te kunnen bieden, van het management van de woning tot aan de huur van een pleziervaartuig. Met de steeds veeleisendere consumenten doen projectontwikkelaars er alles aan om niet alleen een bevoorrechte ligging of spectaculair uitzicht te promoten, maar ook de diensten. Spanjaarden, Duitsers, Belgen, Britten, Italianen en Fransen zijn de voornaamste kopers.

Nog iedere jaar trekt het populaire eiland, met de havens, het azuurblauwe water en de afgelegen baaien jaarlijks miljoenen toeristen. Dat maakt Ibiza interessant voor investeerders die op zoek zijn naar een goede mogelijkheid voor de verhuur.

Meer informatie?

Heb je vragen over dit artikel? Laat het ons weten en mail ons via deze link.

Wil je andere informatie? Zie hieronder een selectie van pagina’s om je snel op weg te helpen en een link om makkelijk je vraag te stellen of ons je commentaren te geven.

Meest gelezen, snel op weg

Wil je direct makkelijk een vraag stellen?

Heb je vragen over belastingen in Spanje of financieel-fiscaal-juridische ‘all-in’ begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje?

Stel via deze link makkelijk en vrijblijvend je vraag.

Je krijgt binnen één werkdag reactie