Verleden Heden Toekomst > Ambitieus

Barcelona, Columbus, Slaapkamers & Euro Economics

BARCELONA, COLUMBUS, SLAAPKAMERS & EURO ECONOMICS

Verleden Heden Toekomst > Ambitieus

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen en belastingaangiften te verzorgen voor buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in Spanje.

 

Jeroen Oskam over het prille begin: “Vanuit het raam van de slaapkamer waar ik Euro Economics begon kon ik net het standbeeld van Columbus op de Ramblas zien. De Ramblas is een symbool van Barcelona, de stad waarvan ik hield en hou, en Columbus voor een ontdekingsreis, wat voor mij symbolisch was voor het avontuur dat ik met Euro Economics begon. Elke dag keek ik wel een keer naar Columbus, geweldig.”

2002-2004: Madrid, Marbella, terrassen en zeezicht

In 2002 bestond het team uit 5 medewerkers – we hadden inmiddels een echt kantoor (40m2, terras en zeezicht!) – en werd samen met Dick Roest de stap gewaagd om Euro Economics Madrid te openen. In 2004 volgde Euro Economics Marbella samen met Barbara Ingenbleek. Euro Economics had nu vestigingen in de drie voor buitenlanders belangrijke regio’s Barcelona, Madrid en Marbella.

In de loop der jaren werden er fiscaal-juridische diensten aan het pakket toegevoegd en ook buitenlandse particulieren waren welkom voor belastingaangiften, koopbegeleidingen van woningen en de afhandeling van erfenissen.

Wow, het werkt!

Het werk nam toe, de teams werden uitgebreid en we verhuisden met plezier naar grotere kantoren.

In 10 jaar tijd had Euro Economics zich ontwikkeld tot een van de meest gespecialiseerde dienstverleners voor buitenlandse bedrijven en particulieren in Spanje.

2013: Ibersupport wordt Euro Economics Girona
In 2005 werd een aandeel genomen in Ibersupport dat in 2002 gestart was door Edwin van der Westen. Ibersupport werkte vanuit Sant Feliu (Girona) en was net als Euro Economics gespecialiseerd in boekhoudingen en vooral salarisadministraties voor buitenlandse bedrijven.

Na een steeds intensievere samenwerking is Ibersupport in 2013 geheel samengegaan met Euro Economics. In 2015 is de naam omgezet naar Euro Economics Girona.

De teams van Ibersupport en Euro Economics werkten vanaf het begin perfect met elkaar, en de directeuren Edwin en Jeroen – nu de ‘holding directie’ – lachen wat af.

2017: Euro Economics Alicante voor de Costa Blanca
In 2017 is Euro Economics Alicante geopend in het Nederlandse Business Centrum in La Nucia, gelegen tussen Alicante en Valencië. Hiermee is een lokaal aanspreekpunt gerealiseerd voor de vele Nederlanders en Belgen die werken en wonen aan de Costa Blanca.

De vijf kantoren in Alicante, Barcelona, Girona, Madrid en Marbella vormen gezamenlijk de Euro Economics Groep. De algemene directie wordt gevoerd door Edwin van der Westen en Jeroen Oskam.

Toekomst: ambitieus!

Ons doel is om de filosofie voort te zetten die we sinds de oprichting al hebben, namelijk innovatie om onze services maximaal op de dynamische wensen van onze relaties af te stemmen en om de cruciale kennis in eigen huis te houden om zo maximale grip op de kwaliteit van onze dienstverlening te hebben.

Onze ambitie is om de hoogste klanttevredenheid in onze sector te behalen. Wij meten de klanttevredenheid jaarlijks met de Client Promotor Score: “Onze laatste score was we een 9,1. Dit is een fantastisch resultaat, we doen er alles aan om deze klanttevredenheid te behouden en waar mogelijk nóg verder te verbeteren. Ons avontuur blijft leven!

Spreekt onze filosofie je aan?

Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact op. Je bent van harte welkom.

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie. Geen kostenGratis tips? Meld je aan:


Euro Economics Barcelona

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
+34 93 215 12 23
nienke.vanderpeijl@euroeconomics.com

Euro Economics Alicante

Calle Benlliure 2
03530 La Nucia | Alicante
+34 96 502 07 76
marieke.vandenboom@euroeconomics.com

Euro Economics Girona

Rambla Vidal 15
17220 St. Feliu de Guíxols | Girona
+34 97 232 22 52
niels.vanderlinden@euroeconomics.com

Euro Economics Madrid

Príncipe de Vergara 73
28006 Madrid
+34 91 521 73 48
dick.roest@euroeconomics.com

Euro Economics Mallorca

San Miguel 46
07002 Palma de Mallorca
Tel. +34 97 12 27 959
vincent.werner@euroeconomics.com

Euro Economics Marbella

Calle Jacinto Benavente 23
29601 Marbella
+34 95 285 93 80
barbara.ingenbleek@euroeconomics.com

Euro Economics Holding

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
+34 93 100 42 04
jeroen.oskam@euroeconomics.com