Veilig je woning kopen in Spanje

Professioneel advies in je eigen taal

Aankoopbegeleiding op maat van A tot Z

Een eigen optrekje onder de Spaanse zon. Wie wil dat nou niet? Maar bij het kopen van een huis in het buitenland komt nogal wat kijken. In Spanje worden de financiële, fiscale en juridische zaken heel anders geregeld dan wij gewend zijn. Bovendien is er sprake van een taalbarrière en de nodige cultuurverschillen.

Dat betekent dat een langgekoesterde droom zomaar in duigen kan vallen of verandert in een nachtmerrie. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg buitenlanders die wél een geslaagde koop hebben gedaan. De juiste informatie en professionele begeleiding kunnen je als koper voor eventuele valkuilen behoeden.

In heel Spanje

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren te begeleiden bij financiële, fiscale en juridische zaken in Spanje. De behoefte aan professionele begeleiding in de eigen taal was groot en al snel groeide het bedrijf en werden er kantoren in andere Spaanse regio’s geopend, zodat we klanten in heel Spanje kunnen helpen.

Alle kennis in huis

Inmiddels kunnen Nederlandse, Belgische en andere buitenlandse kopers terecht bij Euro Economics in Madrid, Marbella, Girona en Alicante. Het bedrijf heeft een team van meer dan 50 collega’s bestaande uit advocaten, juristen, fiscalisten, adviseurs, boekhouders en client support medewerkers, die samen alle specialistische kennis in huis hebben om je te helpen bij de veilige aankoop van jouw woning in Spanje.

Zorgeloos genieten

Wij kennen de valkuilen en typische fiscale en juridische aspecten in Spanje die in andere landen niet aan de orde zijn. ‘Veilig kopen’ is weten waar je mee bezig bent, aan al je verplichtingen voldoen en alle wenselijke fiscale, juridische en financiële controles (laten) uitvoeren. En als de woning dan eenmaal op jouw naam staat, is het enige wat je nog te doen staat: zorgeloos genieten.

Ook zijn wij op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot het verhuren van woningen in Spanje en kunnen we je helpen als het gaat om het verkopen van een woning.

Meer informatie?

Heb je vragen over dit artikel? Laat het ons weten en mail ons via deze link.

Wil je andere informatie? Zie hieronder een selectie van pagina’s om je snel op weg te helpen en een link om makkelijk je vraag te stellen of ons je commentaren te geven.

Meest gelezen, snel op weg

Wil je direct makkelijk een vraag stellen?

Heb je vragen over belastingen in Spanje of financieel-fiscaal-juridische ‘all-in’ begeleiding bij het kopen van een woning in Spanje?

Stel via deze link makkelijk en vrijblijvend je vraag.

Je krijgt binnen één werkdag reactie