Specials

Home  >>  Specials

Ervaring: Voetbal, basketbal, wielrennen, landskampioenen, wereldkampioenen, Olympisch kampioenen, circussen, zangeressen, televisiepresentatoren, fiscaal, juridisch, financieel, en van basiswerk tot speciale regelingen.

Piloten

Er wonen veel niet-Spaanse piloten in Spanje die vliegen voor niet-Spaanse vliegmaatschappijen. Voor hen gelden speciale regelingen waarop wij dé specialist zijn.

Zowel voor het benutten van speciale regelingen, het succesvol terugvragen van onterecht afgedragen belasting (voornamelijk vanwege onwetendheid van speciale regelingen), maar ook voor het fiscaal gunstig remigreren.

Ben je piloot, woon je in Spanje, of overweeg je in Spanje te komen wonen? Neem contact met ons op: aviation@euroeconomics.com

Artiesten

Er wonen een flink aantal Nederlandse artiesten al dan niet permanent in Spanje. Veelal hebben zij bezittingen in Spanje (zoals een woning) en inkomsten uit diverse andere landen, waar steeds weer verschillende belastingverdragen voor van toepassing zijn. Is dit bij jou ook het geval? Wij brengen graag helderheid in je situatie.

Wij werken hiervoor graag samen met je huisadviseurs. Het doel is om jouw fiscale situatie te optimaliseren!

Sporters

Voetbal, hockey, wielrennen, golf, basketbal, coaches, sporters, technisch directeuren, zaakwaarnemers, clubs, instituten, landskampioenen, Europees kampioenen, wereldkampioenen en Olympisch kampioenen…

Wij hebben een unieke ervaring voor buitenlandse sporters in Spanje! En indien door de zaakwaarnemer gewenst, altijd op de achtergrond.

Als het gaat om contractbeoordelingen, fiscale regelingen (zoals de beckham-regeling), ontslagafhandelingen (ja, helaas ook dat), noem maar op, wij hebben de kennis in huis en wijzen je graag de goede weg in het labyrint van Spanje.

Graag zijn we je van dienst!